Aanvullen archief

Inleveren materiaal.

Ook u hebt vast nog enveloppen, dozen of een lade vol met foto's. Veel van die foto's zijn persoonlijk maar hebben vaak ook voor anderen een historische waarde. Soms zijn ze nog niet zo oud, maar ook dan zijn ze zeker van waarde voor ons dorpsarchief.

Niet alleen foto's maar ook andere zaken zoals akten (bijv. koopakten), trouwboekjes, oude rekeningen, notulenboeken en andere verenigingszaken zijn van harte welkom. Wilt u ons dorpsarchief helpen compleet te maken stuur ons dan een email. Een commissielid komt graag bij u langs.

Na het scannen ontvangt u het ingeleverde materiaal zo spoedig mogelijk terug. Maar misschien kent u ook nog verhalen die het verdienen om vastgelegd te worden of weet u nog een aanvulling of een correctie op een foto of ander document.

U kunt ze zelf opschrijven en via een email aan ons sturen. Het kan ook zijn dat u het verhaal liever persoonlijk vertelt. Een van onze commissieleden komt graag naar u luisteren en schrijft het op. Na uw goedkeuring plaatsen wij het in het archief.

Aanvullen archief

Wij hebben ook nog veel foto's waarvan we niet weten wie er op staat, of waar en wanneer deze zijn genomen. Misschien kunt u ons hierbij helpen? Uw bijdragen worden bijzonder op prijs gesteld.

Commissielid worden.

Bent u zo enthousiast geworden dat u wel lid van onze commissie wilt worden ook dan kunt u ons een email sturen. Elke bijdrage is van harte welkom.